U-S Therapy Face & Body

U-S Therapy (ultrasound) - Face & Body

Niet chirurgische behandeling voor het liften en verstevigen van de verslapte huid rond de ogen, het gelaat, de kin contour, de hals, decolleté en lichaam.

NIEUW - Nu dus ook voor de versteviging van het lichaam en verwijderen van cellulitis.

Het verschil tussen onze vorige U-S Facelift en de U-S Therapy is dat we meer onderhuidse puncties kunnen aanbrengen waardoor het resultaat nu nog groter en vlugger zichtbaar is. Wij onderscheiden ons dus ook met andere Ultrasound of HIFU toestellen doordat wij daadwerkelijk tot in de SMAS laag werken.

       

             Vorige US Facelift                    Vernieuwde US therapy Face&Body


U-S Therapy is een nieuwe niet-invasieve behandelmethode op basis van ultrageluid voor contouring en lifting van de huid.

 

 

 

 

 

Een behandeling is heel geschikt voor het liften van wenkbrauwen, het verbeteren van kaaklijncontouren en het verstrakken van onderkin en hals. Een behandelmethode voor vrouwen of mannen die een milde lifting willen zonder incisies.

Werking

US-Therapy levert direct thermische energie in het onderhuids weefsel. Er worden onderhuidse puncties in het collageen aangebracht waarbij de textuur van de huid verbetert. Meteen na de behandeling is 20% van het resultaat zichtbaar. Het echte resultaat wordt bereikt na 3 - 9 maanden. Het bereikt letterlijk de resultaten van een facelift zonder enige invasieve chirurgie of injecties.
Bij het lichaam worden de armen, buik, benen en billen gelift en verstevigd alsook het teveel aan vet verwijderd. Ook zeer effectief voor het verwijderen van cellulitis

Resultaat

Verstrakking is direct al zichtbaar, maar wordt steeds duidelijker en na 3-9 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Daarvoor is één behandeling voldoende.


    
Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Gelaat:1 behandeling van ongeveer 30 tot 60 minuten. Een vervolgbehandeling na minimaal 6 maanden is afhankelijk van de ernst van de huidverslapping en de leefstijl (zoals roken, zonblootstelling, en slaapgedrag). 

Lichaam: 3 tot 5 behandelingen van ongeveer 30 tot 60 min. Naargelang de zone die moet behandeld worden. Vervolgbehandeling na 4 weken. Het aantal behandelingen gaat afhangen van de ernst van de huidverslapping en de aard van de cellulitis.

Wat kost het?

Volledig gelaat & hals: €1750
Ogen & voorhoofd: €590
Wangen: €590
Wangen & kaaklijn: €950
Kaaklijn & hals: €950
Décolleté: €1250