Cryolipolyse

Revolutionaire afslank methode: Vet bevriezen is vet verliezen!

Dit is een volledige vernieuwde methode! Met de unieke Body-wizard met Peltier-koeling haal je vetcellen veilig en zonder operatie weg.

Wat is het verschil met andere cryo freeze methodes?

  1. De body wizard gaat de vetcellen eerst opwarmen en dan bevriezen.
  2. Veel namaak toestellen halen de gewenste temperatuur pas tegen het einde van de behandeling waardoor de vetcel niet wordt afgedreven en het resultaat maar tijdelijk is.

 
Wat is cryolipolyse?

- Vet wordt doelgericht verwarmd en bevroren waarna het op natuurlijke manier door het lichaam wordt afgevoerd.

- Elke behandeling geeft 20% vetreductie in het behandelde gebied.

- Het is pijnloos en zonder operatie.

- Er worden geen naalden gebruikt.

- Er is geen hersteltijd nodig.

- Je moet geen apart dieet volgen.

- Na 3 behandelingen al een fantastisch zichtbaar resultaat!
  
Tussen de behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. 

- Er kunnen 4 zones tegelijk worden behandeld.

- Een behandeling duurt circa 1 uur.


Het vet blijft weg !!!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. De body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Ze komen niet meer terug!


Veel gestelde vragen
:

Hoe werkt het?

Er wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid vacuüm wordt gezogen dit kan als een trekkerig gevoel ervaren worden. De zone wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit koude gevoel verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling. Nadat de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren) voert het lichaam het vet en dode cellen op een natuurlijke manier voorgoed af.

In welke mate het lichaam in staat is de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat. Een slecht werkende darmflora kan er bv. voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd kunnen worden en er meer behandelingen nodig zijn. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt aangeraden om gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar te doen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

De Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, 'love handles', billen, bovenbenen en bovenarmen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Over het algemeen is men mede door onze unieke Peltier-koeling, met 2 tot 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?

De Body-Wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct weer alles gedaan kan worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. 

De cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd.

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

De wetenschappelijke technologie 'cryolipolyse' vormt de basis van de Body-Wizard. Het cryolipolyseproces werd ontdekt door de dermatologen dr. Dieter Mastein en dr. R. Rox Anderson, verbonden aan het Wellman center for Photomedicine , Massachusetts General Hospital in Boston(VS), een ziekenhuis dat gelieerd is aan Harvard Medical School.

Hun eerste onderzoeken, welke in november 2008 gepubliceerd zijn in het vaktijdschrift Lasers in Sugery and Medicine, toonde aan dat onderhuidse vetcellen van nature gevoeliger zijn voor de effecten van kou en bevriezing dan ander omliggend weefsel. Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertisecentra bevestigden dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze cellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen. Dit proces wordt "geïnduceerde apoptose" genoemd.


Prijs:
 vanaf €98 per kopplaatsing. Maak vrijblijvend een afspraak voor een op maat opgesteld behandelplan.

 https://fb.watch/5LhJer8emY/