Lippen

De behandeling

Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen make-up wordt op voorhand bepaald in overleg met de klant. Het aanbrengen van de permanente make-up duurt ongeveer 45 minuten.

Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaats vinden waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is eenmalig en is bij de kostprijs inbegrepen mits deze binnen 3 maanden na de eerste behandeling plaats vindt.

Lipcontour

Full lips & shade

Nog mooier, natuurlijker en voller resultaat van de lippen ! Dankzij de nieuwe techniek & pigmenten.

Nieuwe generatie lip pigmenten met ongelooflijke retentie in de huid. Minimale afstoot tijdens de genezing. Xtreme Ombre Lip pigmenten zijn krachtige kleuren, maar hebben allemaal een doorschijnend karakter. Ze genezen niet als een stevig blok in de huid, maar geven een natuurlijk effect. Kan eventueel ook in 2 kleuren waarvan de liprand donkerder is en naar de binnenkant van de lippen word uitgewerkt met een lichtere shade.

      

* Ook lipcorrecties zijn mogelijk, zelfs extreme ongelijkheden kunnen weggewerkt worden!

Nabehandelingsadvies

Na de behandeling kan de huid rood of lichtjes opgezwollen zijn. De zwelling kan bij gevoelige personen ook nog de eerstvolgende dagen optreden. Om de zwelling te verminderen mag ijs of cold pack op de permanent make-up gelegd worden.

Opgelet: het ijs of cold pack nooit rechtstreeks op de permanent make-up (eerst een tissue, dan een wattedoekje en dan pas ijs of cold pack).

Gedurende 5 dagen mag de permanent make-up niet in aanraking komen met water.

Gedurende de eerste week na de behandeling kunnen kleine korstjes op de geplaatste permanent make-up. Deze mag men zeker niet afkrabben. De korstjes vallen na enkele dagen reeds af. Ter bescherming dient men de eerste vijf dagen volgend op de behandeling een verzorgende infectueuze zalf aan te brengen.

Gedurende deze eerste week:

  • geen maquillage aan brengen en dus ook de lippen niet reinigen
  • geen sauna nemen
  • geen zonnebeurt nemen
  • niet gaan zwemmen

De zalf ’s morgens en ’s avond aanbrengen. Gedurende de eerste 24 uren mag er uitsluitend met een rietje gedronken worden en niet gekust worden. Eten is geen probleem, wel direct na de maaltijd crème aanbrengen. Zolang er korstjes op de lipcontour zijn is deze te donker van kleur. Als de korstjes weg zijn, is het net of de contour verdwenen is. Maak u geen zorgen, na 2 weken wordt de gekozen kleur terug zichtbaar.

Belangrijk: u heeft koortsblaasjes. Onmiddellijk Zovirax zalf (apotheek) aanbrengen.

Ter info

Na verloop van tijd zal de permanente make-up vervagen naargelang de gebruikte kleuren, hoe donkerder de kleur, des te trager treedt de vervaging op.
Voor een bijwerking binnen het 1 jaar krijgt men 50% korting, binnen de 2 jaar 30% en binnen de 3 jaar 20% korting.

Nabehandeling

Na een periode van minimum 4 weken kan u een nabehandeling laten uitvoeren. De maximum tijd voor een nabehandeling is 3 maanden. Indien u langer wacht zal een nabehandelingsprijs aangerekend worden.

Wat is de prijs?

Lippen contour €310
Lippen contour+shade €390
Lippen full lips €590