PinPointe footlaser

Veel mensen kampen met schimmel- of kalknagels.

Er is nu een oplossing.... PinPointe!

De PinPointe schimmelnagel laser is het resultaat van vele jaren pionierswerk. Wereldwijd zijn er met de PinPointe Laser meer dan 100.000 patiënten succesvol behandeld. De PinPointe laser is de enige schimmelnagel laser die door de FDA is goedgekeurd op basis van klinische studies.

PinPointe Laserbehandeling

In scherp contrast met de lange behandelingsperioden en het lage slagingspercentage van medicinale therapie, geeft lasertherapie zeer goede resultaten. De PinpointeTM is de pionier in het behandelen van schimmelnagels met laser en heeft de meeste ervaring wereldwijd. Meer dan 100.000 patiënten zijn succesvol met de PinpointeTM behandeld. De PinPointe Laser is tot op heden de enige laser met goedkeuring van de FDA op basis van uitstekende klinische resultaten.

De eenmalige behandeling van alle 10 nagels duurt ca. 30 - 45 minuten, is pijnloos, vereist geen sedatie en is succesvol in meer dan 75% van de gevallen.

Tijdens de behandeling gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en doodt de schimmel. Het gebruik van de laser heeft geen effect op de ontwikkeling van de nagel en tast de nagel, het nagelbed, matrix, nagelwand en de omgeving van de nagel niet aan.

  • 30 minuten behandeltijd
  • Pijnloze behandeling zonder sedatie
  • Snel en veilig
  • Geen orale medicatie nodig
  • Geen bijwerkingen
  • Amerikaanse FDA en de EU-goedkeuring voor de behandeling van schimmelnagel infecties
  • Uitstekend klinisch succes

Teennagels groeien met een snelheid van een millimeter per maand. Dit betekent uiteraard dat enige tijd nodig is voordat de volledige nagel er helemaal weer gezond uitziet.

De algemene voorbereiding voor de behandeling is als volgt

Verwijdering van zoveel mogelijk van de aangetaste nagel. De nagel moet worden teruggebracht tot een minimale lengte en het oppervlak van de nagel zo veel mogelijk afgevijld. Meestal wordt dit gedaan door een ervaren pedicure.

De PinPointe Laser behandeling wordt gevolgd door een behandeling met een antischimmelzalf (Terbinafine). Deze zalf moet tweemaal daags om de nagels en tussen de tenen gebruikt worden. Schoenen moeten ook dagelijks worden besproeid met een antimycotische spray.

Samengevat, PinPointe Laser-behandeling is een eenmalige, snelle, veilige en pijnloze methode voor de behandeling van schimmelnagels zonder bijwerkingen.

Resultaten

Wat kost het?

€40/nagel