Definitieve ontharing

Nooit meer ontharen!

Veilig en definitief ongewenst haar verwijderen.
Al eeuwen lang hebben vrouwen de wens om delen van het lichaam te ontharen. Zeker vandaag de dag willen we als vrouw af van ontsierende haren en van ongemakken als: scheren, harsen of epileren.

Tot voor kort was het niet eenvoudig om ongewenst haar te verwijderen. De bekende haarverwijderingsmethodes zoals scheren en crèmes, zijn tijdrovend en het effect is van korte duur. Harsen of epileren is pijnlijk en leidt tot ongemakken, zoals ingroeiende haartjes en ontstoken haarzakjes.

Gelukkig is het nu mogelijk om definitief af te rekenen met ongewenste beharing en te ervaren hoe het is om nooit meer te hoeven scheren, harsen of epileren. Vanaf nu hoeft u geen rekening meer te houden met ongewenste haargroei.

Neem de stap naar de schoonheidsspecialist voor het definitief laten verwijderen van haar waar u altijd al vanaf wilde. Voor het definitief verwijderen van ongewenste beharing bij de vrouw is er nu een prachtig alternatief: de photoNova PLS3  

Is de behandeling veilig?

Bij de behandling wordt gebruik gemaakt van veilig licht. Onze specialist ziet er op toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtypen en haarkleur. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. De huidcontactkoeling zorgt voor comfort en optimale bescherming.

Wat is de PhotoNova PLS3?

De PhotoNova PLS3 is het modernste en een zeer effectief lichtpulssysteem voor definitief verwijderen van haar, alsmede voor huidverfraaiing. De PLS3 onderscheidt zich op kwaliteit van alle andere lichtpulssystemen. De PLS3 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen.

PhotoNova’s EFM

De EFM (Energy Fluency Meter) wordt gehanteerd om een exacte afstemming van de behandelwaarde te kunnen garanderen. Energiewaarden worden bij voorkeur extern gemeten, zodat een nauwkeurig beeld ontstaat van de hoeveelheid energie die aan de huid wordt afgegeven.

Dit instrument wordt bij alle behandelingen met de PLS3  toegepast.

Eerste kennismaking

Wanneer u zich aanmeldt voor een PLS3 behandeling, zullen wij met u bespreken hoe de PLS3 werkt en een test uitvoeren om te zien hoe uw huid en haar op de behandeling reageert. Daarna wordt in overleg een behandelplan opgesteld.

Wordt het haar echt definitief verwijderd?

De door u gewenste behandeling gebeurt d.m.v. licht. De pigmentstof melanine dat zich in het merg van de haar bevindt absorbeert het licht. Tijdens de absorptie wordt het licht omgezet in warmte. Deze warmte ontwikkeling wordt naar het haarzakje geleid. Het haarzakje sterft hierdoor af en kan geen nieuwe haar meer produceren. 
Bij een correct uitgevoerde behandeling zullen de actieve haarzakjes definitief zijn verwijderd.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de dichtheid en de plaats van de ongewenste haargroei. Normaliter zijn tussen de 6 à 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Van de zichtbare haren bevinden zich niet alle haren in de actieve groeifase. Dit is de fase waarin een haar vernietigd kan worden. Per behandeling met de PLS3 wordt tussen de 60 en 90% van de haren in de juiste groeifase vernietigd.

Hoe lichter de huid en donkerder de haar, hoe sneller het gewenste resultaat zal worden. Bij dunnere en wat lichere haren zullen meerdere behandelingen nodig zijn.

Wanneer ongewenste haren regelmatig geharst of geëpileerd zijn is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn.

Het aantal behandelingen varieert dus en is ondermeer afhankelijk van huid-en haartype. Uw specialist kan u verder informeren.

Cliënten zijn zeer positief over de behandeling met de PLS3, ze hoeven niet meer te scheren, harsen of epileren en hebben dan ook geen last meer van pijnlijk ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties of ontstekingen.
Oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn, de PhotoNova PLS3 onthaart echt alles!

Behandelvoorwaarden
 • Verandering in de hormoonhuishouding welke veroorzaakt kunnen worden door adolescentieperiode, menopauze, zwangerschap, bepaalde medicatie of ziektebeeld kunnen er toe leiden dat slapende haarfollikels aan worden gezet tot het produceren van haar.
 • Zes weken voor de aanvang en tijdens de behandelingsperiode mag u de haren niet d.m.v. harsen of epileren verwijderen. U verwijdert dan haren in de juiste groeifase waardoor meerdere behandelingen nodig zullen zijn. Overtollige haren mogen alleen middels knippen of scheren verwijderd worden.
 • Voor de behandeling mag het te behandelen gebied niet blootgesteld worden aan zon of zonnebank. Dit voor minimaal 6 weken! Ook het gebruik van een selftanner wordt sterk afgeraden.
 • Wij raden u het gebruik van een sunblock SPF30 aan welke zowel 's zomers als 's winters meerdere malen per dag aangebracht moet worden op het te behandelen gebied.
 • Wij verzoeken u het te behandelen gebied 24 tot 48 uur voor de behadeling zorgvuldig te scheren. Het voorkomt onnodige huidirritatie en zal de effectiviteit verhogen.
 • Wij verzoeken u ons op de hoogte te stellen van veranderingen in medicijngebruik en/of ziektebeelden. In geval van medicijngebruik verzoeken wij u de bijsluiter mee te nemen.
 • Na iedere behandeling dienen de volgende punten in acht te worden genomen:
  - Niet baden in te warm water (sauna)
  - Het gebruik van een moisterizer of andere geadviseerde producten
  - Vermijd huidirritatie van het gehandelde gebied evenals krabben of scrubben.
  - Geen bezonning of bruining ten minste gedurende een week na de behandeling
Tenslotte

De PLS3 wordt veel gebruikt voor het definitief verwijderen van haar.
Echter wist u dat het licht van de PLS3 ook zeer effectief kan worden toegepast bij couperose, acné, steelwratjes, spinnetjes en pigmentvlekken.  

Meer weten over couperose

Meer weten over pigmentvlekken

Wat kost het?

Prijzen zijn afhankelijk van de behandeling en kunnen dus verschillen van persoon tot persoon. Vraag vrijblijvend meer inlichten en naar de bijhorende prijzen.