Powder Brows

Powderbrow is een nieuwe techniek

Semi-permanente make up toegepast door middel van een machinaal nano naald.
Voor een langdurige en een natuurlijke look. Ombre brows of powder brows is een schaduwtechniek die de wenkbrauwen een mooie en natuurlijke vorm geeft!

Ook zeer geschikt om rode en grijze pigmentatie weg te werken.

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat verkrijgen kan zien en de kans niet oploopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen verkrijgt. 

Na de eerste sessie vervaagd tot 70% van de behandeling. Na een bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling.

Indien men een zeer vette huid heeft, snel/veel bloed tijdens de behandeling, erg blond is, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up heeft gehad of de wenkbrauwen laat laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon.

Nazorg

Gedurende ongeveer 5 dagen:
•    Geen watercontact
•    Niet aan de wenkbrauwen komen
•    Geen make-up op de wenkbrauwen zelf (rondom kan wel)

2 weken voor en na de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan 
•    Indien de wenkbrauwen korsten vormen, deze niet proberen verwijderen
•    1 week lang niet zwemmen of naar de sauna
•    3 dagen na de behandeling niet sporten

De wenkbrauwen zullen tot watercontact er zeer donker uitzien en na watercontact beginnen te vervellen waardoor er precies vlekken ontstaan, ongelijkheden en pigmentverlies. Dit is allemaal zeer normaal dus is er geen reden voor paniek of ongerustheid. Mooi resultaat is te verkrijgen na 2 weken maar perfect resultaat pas na de bijwerking!

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?

Kan niet toegepast worden bij: zwangere dames, hepatites patiënten, diabetes patiënten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.

Wat zijn ombre powderbrows?

Ombre is dat de voorkant lichter gezet wordt als de uiteinde zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. Dit kan enkel bij klanten die van nature weinig haar hebben aan de voorste gedeelte

Wat is de prijs?
€350