Ogen

De behandeling

Tijdens het plaatsen van de permanente make-up aan je ogen werken we uitsluitend met mirco naalden. Deze verminderen de gevoeligheid aanzienlijk. Voor een mooi vol effect wordt het lijntje ook eerst volledig tussen de wimpers geplaatst.

Nabehandelingsadvies

Na de behandeling kan de huid rood of lichtjes opgezwollen zijn. De zwelling kan bij gevoelige personen ook nog de eerstvolgende dagen optreden. Om de zwelling te verminderen mag ijs of cold pack op de permanent make-up gelegd worden.

Opgelet: het ijs of cold pack nooit rechtstreeks op de permanent make-up (eerst een tissue, dan een wattedoekje en dan pas ijs of cold pack).

Gedurende 5 dagen mag de permanent make-up niet in aanraking komen met water.

Gedurende de eerste week na de behandeling kunnen kleine korstjes op de geplaatste permanent make-up voorkomen. Deze mag men zeker niet afkrabben. De korstjes vallen na enkele dagen reeds af. Ter bescherming dient men de eerste vijf dagen volgend op de behandeling een verzorgende infectueuze zalf aan te brengen.

Gedurende deze eerste week:

  • geen maquillage aan brengen en dus ook de ogen niet reinigen
  • geen sauna nemen
  • geen zonnebeurt nemen
  • niet gaan zwemmen

De ogen kunnen na de permanent make-up gezwollen zijn. Bij gevoelige personen kan dit enkele dagen aanhouden. Er mag ijs of cold pack opgelegd worden, volgens de hierboven gegeven instructies. De zalf ’s morgens en ’s avonds aanbrengen. Als alle korstjes weg zijn, kan de eyeliner iets fijner en iets lichter van kleur zijn.
Deze kunnen wij bij de nabehandeling, indien gewenst verbreden.

Ter info

Na verloop van tijd zal de permanente make-up vervagen naargelang de gebruikte kleuren, hoe donkerder de kleur, des te trager treedt de vervaging op.
Voor een bijwerking binnen het 1 jaar krijgt men 50% korting, binnen de 2 jaar 30% en binnen de 3 jaar 20% korting.

Nabehandeling

Na een periode van minimum 4 weken kan u een nabehandeling laten uitvoeren. De maximum tijd voor een nabehandeling is 3 maanden. Indien u langer wacht zal een nabehandelingsprijs aangerekend worden.

Wat is de prijs?

Ogen boven: €160
Ogen onder: €150
Ogen boven en onder: €310