Permanente make-up

Een investering in uzelf!

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up, een unieke dermopigmentatietechniek, garandeert u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Het is een volkomen veilige methode en zonder problemen zelfs op de meest allergische huid toepasbaar. 

De behandeling

Voor het plaatsen van de permanente make-up wordt de huid grondig voorbereid en lokaal verdoofd. De vorm en de kleur van de aan te brengen make-up wordt op voorhand bepaald in overleg met de klant. Het aanbrengen van de permanente make-up duurt ongeveer 45 minuten.

Minimaal 4 weken na de eerste behandeling kan een correctie plaats vinden waarbij nog enkele accenten worden gelegd voor een optimaal resultaat. Deze correctie is eenmalig en is bij de kostprijs inbegrepen mits deze binnen 3 maanden na de eerste behandeling plaats vindt.

Uw behandeling in vertrouwde handen

Het aanbrengen van permanente make-up vereist vakkundigheid en precisie. Goede apparatuur, gedegen scholing, kwaliteitsvolle kleurstoffen en dit te samen met onze jaren lange ervaring garanderen een zeer mooi resultaat. Alle behandelingen worden uitgevoerd met steriele materialen.

 

Wereldwijd topapparaat voor permanente make-up

 

De "Perfect Liner' is microprocessor gestuurd en voorzien van een aansluiting voor de nieuwe 'Hi-Power Pen'.

Kracht: de Perfect Liner heeft een nieuwe, uiterst krachtige motor, wat resulteert in kortere werktijden en weinig nabehandeling.
Precisie: 100% naaldstabiliteit, waardoor er enorm precies kan gewerkt worden.
Koeltechniek: extra koeling op de naald zorgt voor minder zwelling en een vrijwel pijnloze behandeling.

Hi-Power pen


Precisie: nog fijner werk, geen trillingen meer op de vingers, omdat de motor zich in het achterste deel bevindt.
Power: een verbeterde overbrenging van motor op de naaldmodule zorgt voor 15% extra kracht
Naaldinstelling: nog preciezer dan voorheen
Tijd: wat gepigmenteerd wordt zit exact in de huid, bijna geen nabehandeling nodig.
Hygiëne en veiligheid: het handstuk werkt met het systeem van de unieke hygiënische naaldmodule. In dit systeem is naald en naaldkap één geheel en volledig in elkaar geïntegreerd. De module is voorzien van een membraam, welke de terugvloei van pigment of lichaamsvloeistof volkomen uitsluit. Elke naaldmodule is steriel verpakt onder gamma-straling.

Permanente make-up voor:

  1. De ogen
  2. De lippen
  3. De wenkbrauwen of Powder Brows
  4. Microblading