Rimpelopvulling

Zet de eerste stap... naar de ontdekking van uw schoonheid!

De tijd vliegt

Wanneer u ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in uw huid af. En die is heel belangrijk voor het vasthouden van vocht. Uw talgklieren worden minder actief en uw huid wordt droger. Ze verliest ook vet, zodat ze er minder vol en glad uitziet. En omdat het aantal bloedvaatjes afneemt, raakt ze haar jeugdige kleur en glans kwijt.

Terwijl al deze veranderingen plaatsvinden, speelt ook de zwaartekracht zijn rol: ze doet de huid uitzakken.

Uw keuzes

Van alle mogelijke manieren om lijntjes en rimpels te behandelen, zijn rimpelfillers met hyaluronzuur een populaire keuze, omdat ze de tekens van veroudering doeltreffend verbergen en het huidweefsel hydrateren.
De behandeling is snel, gemakkelijk en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling met Juvéderm Ultra is snel en gemakkelijk. De behandeling zelf duurt meestal slechts 15-20 minuten, maar het kan ook langer duren, afhankelijk van de zones die worden behandeld. Met behulp van een hele fijne naald brengt uw arts Juvéderm ULTRA in onder het huidoppervlak voor fijne lijntjes en iets dieper voor ernstigere rimpels en plooien.

Is de behandeling pijnlijk?

Juvéderm Ultra is heel vloeibaar voor een gemakkelijke en gelijkmatige injectie. Bovendien bevat het lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, om het ongemak tijdens de behandeling te verminderen. De effecten van de behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar. 

Hoe lang blijft het effect zichtbaar?

De duur van het resultaat is afhankelijk van de leeftijd, van de hoeveelheid vuller die wordt ingespoten, waar hij wordt aangebracht, de kwaliteit van de huid en uw algemene gezondheid en levensstijl. Met Juvéderm Ultra mag u echter wel verwachten dat de resultaten tot een jaar na de behandeling zichtbaar blijven. 

Het Juvéderm Utra-gamma haalt het mooiste in iedere vrouw naar boven.

 

 

 

 

 

Juvéderm Ultra is een gel met een gladde consistentie. Hij wordt ingespoten om het volume te herstellen, fijne lijntjes, rimpels en plooien op te vullen en de lipcontour te verbeteren. De gladde consistentie is te danken aan de geavanceerde samenstelling.

Juvéderm Ultra smile is gericht op de lippen en de mond. Het werd speciaal ontwikkeld om het lipvolume te vergroten, de vorm van de lippen te accentueren en verticale liplijnen en kuiltjes bij de mondhoeken te behandelen.

Juvéderm Ultra 2 behandelt fijne lijntjes, vooral rond de  ooghoeken en net onder het huidoppervlak.

Juvéderm Ultra 3 vervlakt middeldiepe en diepe rimpels, bijvoorbeeld tussen de neus en de mondhoeken en rond de lippen.

Juvéderm Ultra 4 geeft nog meer volume, behandelt de meest opvallende plooien en lijnen en kan de gezichtscontouren verbeteren.

Wat kost het?

Botox: €180/zone
Filler houdbaar 1 tot 2 jaar: €100 - €500