Lipo-laser

Lipo-laser is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van figuurcorrectie.

Het is het niet-chirurgische alternatief voor liposuctie en biedt al na 1 behandeling een strakkere huid met vermindering van cellulite.
De probleemzones worden aangepakt en u verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de rijbroek en de bovenarmen.

Deze revolutionaire behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is volkomen pijnloos en veilig (FDA gekeurd). 


Het pijnloze alternatief voor liposuctie

Lipo-Laser is de procedure die de kracht van diodelasers gebruikt om op een veilige manier in de huid van de patiënt te dringen en op een pijnloze wijze triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden. Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcelmembranen. Hierdoor worden water, Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt die via het urinestelsel en de lymfebanen worden afgevoerd.

De Lipo-Laser dringt tot veilige diepte door in de huid en richt zich op de vetcellen in de onderhuidse laag. Hierdoor ontstaat een tijdelijke opening, zodat de vetcel gaat lekken. Zodra de inhoud van de vetcellen is geleegd, worden ze losgelaten en vervolgens afgevoerd naar de lever en nieren via het lymphestelsel. De Lipo-Laser is een zogenaamde koude laser die gebruikt kan worden om regionaal vet te reduceren. Laserlicht van een specifieke golflengte verandert de doorlaatbaarheid van de vetcelwand. Hierdoor ontstaat een opening in de vetcellen waardoor deze gaan “lekken”. Het vet wordt vervolgens door het laserlicht afgebroken in vetzuren en glycerol en afgevoerd via het lymphatisch systeem. De “lege” vetcellen zijn dan aanzienlijk gekrompen met als resultaat centimeterverlies.

Er ontstaat als het ware een lipolyse waardoor men in 1 behandeling ongeveer 468 Kcal verliest, dat is vergelijkbaar met een pot roomijs.

Na de Lipo-Laser behandeling krijgt men een nabehandeling op de trilplaat om zo de afvoer van de afvalstoffen te versnellen.

Centimeters verliezen op de plek die u wenst.

De Lipo-laser is geschikt voor alle huidtypes en maakt gebruik van low level laser technologie (LLLT) voor het effenen van cellulitis, het verminderen van vet en het lichaam vorm te geven.

Voordelen
 • De LLLT imiteert het natuurlijke metabolisme waarbij vetweefsel in tijden van schaarste zijn opgeslagen energie vrijgeeft waardoor de vetcellen krimpen.
 • Het resultaat is een slanker silhouet en een strakker en gladder uitziende huid. Geen pijn, geen naalden, geen down-time – en direct resultaat.
 • Een 2-4 cm verlies van buikomtrek kan al worden bereikt met één enkele behandeling.
 • De behandelingen worden in een kuur van 8 aanbevolen à rato van 2 behandelingen per week.
 • Alle delen van het lichaam waar vet is opgeslagen, kunnen behandeld worden zelfs de kin.
Hoe snel zie ik resultaat?

De meeste klanten constateren meetbare resultaten na de eerste behandeling. De standaard behandeling bestaat uit twee, 20-30 minuten durende sessies per week gedurende 4 weken.

Voor de behandeling
 • De dag voor, op de dag en de dag na de behandeling 1,5 - 2 liter water drinken
 • 2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen en geen koffie of alcohol te drinken
 • Voor de behandeling douchen en geen bodycremes gebruiken
Na de behandeling

Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. Lipo-laser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen.

Behandelzones


Veel gestelde vragen:

Hoeveel vet verlies ik met een behandeling?

De Lipo Laser maakt 40 tot 60 gram vet vrij tijdens een 20 minuten durende behandeling van de taille. Dit komt overeen met ongeveer 400 tot 500 calorieën. Sportieve activiteit na de laserbehandeling zal er vervolgens voor zorgen dat de 400-500 calorieën door vetverlies niet weer opgenomen worden door de vetcellen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor elke plek?

Gemiddeld 8 sessies, afhankelijk van hoeveel centimeter u wilt verliezen van het behandelingsgebied.

Hoe snel zal ik resultaten zien?

Na 1 behandeling ziet u al resultaat. De optimale behandeling bestaat uit twee (20 minuten durende) wekelijkse behandelingen gedurende 4 weken. De beste resultaten worden bereikt wanneer, onmiddellijk na de behandeling, gedurende minimaal 30 minuten sportieve activiteiten worden verricht. Het alternatief hiervoor is een sessie van 10 minuten op de trilplaat. Dit krijgt u gratis aangeboden na de sessie.

Is een Lipo Laser behandeling geschikt voor mij?

De lipolaser behandeling stimuleert de natuurlijke mechanismen van het lichaam om gewichtsverlies tot stand te brengen. Het is met name werkzaam op plekken die door dieet en lichaamsbeweging niet bereikt worden. Een Lipolaser behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die :

 • Aan lichaamsbeweging doen
 • Een evenwichtig voedingspatroon hebben;
 • Er een gezonde levensstijl op na houden.

Behandelingen zijn niet mogelijk in de volgende situaties:

 • Zwangerschap
 • Pacemaker
 • Hoge Bloedruk
 • Tijdens de menstuatie
 • Kanker
 • Lymfatische-en-lever-ziekten


Wat kost het?
Lipo-Laser 20min + 10min trilplaat: €98
Lipo-Laser abonnement 8 sessies + 2 gratis: €780